Reportage | Werkwijze | Producten | Over | Links | Contact | Home

 

Producten

 

Reportage

Een reportage kan bestaan uit vijftig tot honderd beelden. Het aantal is afhankelijk van het aantal te fotograferen momenten. Die momenten worden vooraf in overleg met u bepaald. Om u een beeld te geven: een reportage van alleen de herdenkingsdienst telt ongeveer 50 foto’s. De foto’s worden in klein formaat op een website geplaatst. U ontvangt de link naar die website. Daarnaast ontvangt u de beelden digitaal in standaard formaat 10x15 cm, 240 dpi. Dit formaat is geschikt om af te laten drukken in 10x15 cm.

Mocht u naderhand nog extra foto’s willen laten maken neem dan contact op.

Album

Van de reportage maakt Stilstaan bij afscheid een album. Het formaat wordt in overleg met u bepaald, evenals de drukwijze. Het album is een combinatie van beelden en - indien wenselijk en beschikbaar - woorden die zijn gesproken tijdens de afscheidsdienst. Wanneer u dat wenst kan de omslag van het album gemaakt worden van kleding van uw dierbare.

Geschenkdoos

Een selectie van de digitale beelden wordt op A4 formaat gedrukt en bewaard in een mooie passende geschenkdoos, al dan niet omkleed met stof van kleding van uw dierbare. De geschenkdoos telt 30 beelden.

Presentatie met muziek op DVD

De geselecteerde foto’s worden in een digitale presentatie met muziek gezet. Indien wenselijk en beschikbaar wordt de muziek van de herdenkingsdienst gebruikt. De digitale presentatie wordt op DVD geleverd.

Uw persoonlijke wensen voor het verwerken van de gemaakte beelden kunt u altijd aangeven.